0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Blažič: Potrebna nam je energija naših navijača

Objavljeno: 09.11.13 u 13:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u nedelju od 17 sati u dvorani Pionir očekuje još jedan težak ispit.

Crveno-beli će ugostiti lidera regionalnog takmičenja, ekipu Cedevite koja je u dosadašnjem delu ABA lige zabeležila pet pobeda i samo jedan poraz.

„Predstoji nam veoma težak meč sa vrlo kvalitetnim protivnikom. Cedevita ima veoma iskusan i jak sastav i siguran da će utakmica biti uzbudljiva“, počeo je priču borbeni bek Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič i potom dodao:

„Igramo na domaćem terenu i zato će nam biti potrebna pomoć naših navijača. Njihova energija sa tribina nam je preko potrebna, jer smo u seriji veoma teeških mečeva i napornih putovanja. Zato ih još jednom pozivam da dođu u što većem broju u Pionir i svojom podrškom na pomognu da zabeležimo još jednu pobedu“, poručio je Blažič.

Ulaznice za duel sedmog kola ABA lige od subote se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Beogradska arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodjanih mesta širom Srbije), a na dan utakmice karte će se prodavati i na blagajni Pionira od 12 sati pa sve do početka meča.

Cene ulaznica su 300 (tribine), 600 (parter), 1000 (plava i bela loža) i 1500 dinara (loža).

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter