0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Ovaj tim može mnogo

Objavljeno: 08.11.13 u 00:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo trijumfom svoje ekipe na teškom gostovanju u Vitoriji proitv Laboral Kuće.

„Želim da čestitam mojim igračima na prvoj pobedi u Evroligi ove sezone. Nakon mnogo godina mi smo to konačno uspeli. Želeo sam da prvu pobedu ostvarimo na domaćem terenu, ali sam takođe srećan što smo to postigli na teškom gostovanju protiv Laboral Kuće. Znali smo da je jako važno da dobro odigramo na početku utakmice. U prvoj četvrtini smo odigrali dobro u odbrani i kvalitetno u napadu. U drugom periodu oni su uspeli da nas sustignu zahvaljujući dobroj odbrani, ali i mi u napadu nismo odigrali dovoljno organizovano, za razliku od odbrane koja je bila konstantna. Doneli smo nekoliko iznenađujućih odluka koje su nam u odlučujućim trenucima donele pobedu“ rekao je trener crveno-belih, a zatim nastavio:

„Mislim da nam je to ulilo samopouzdanje i dokazalo svima da treba da veruju u ovaj tim koji je sposoban da uradi mnogo dobrih stvari. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo na ovom nivou i u narednim utakmicama. Potrošili smo se mnogo na fizičkom i mentalnom planu pa se nadam da ćemo uspeti da se brzo oporavimo jer nas očekuje još mnogo teških utakmica“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter