0
Fudbal

‘Orlići’ znatno pojačani, Ćurčić optimista

Objavljeno: 08.11.13 u 18:46

curcic

Selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić, objavio je spisak igrača za dve predstojeće dve kvalifikacione utakmice protiv Belgije 15. novembra i Italije četiri dana kasnije. 

„Orlići“ će se okupiti u nedelju, 10. novembra do 18 sati u Hotelu „M“, odakle će produžiti za Čačak, gde će im biti baza tokom ovog okupljanja.

Na spisku se nalaze:
Golmani: Nikola Perić (Voždovac), Marko Dmitrović (Ujpešt Doža), Đorđe Lazović (Javor)

Odbrana: Marko Petković (Crvena zvezda), Petar Golubović (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Matija Nastasić (Mančester siti), Uroš Vitas (Rad), Lazar Ćirković (Rad), Uroš Spajić (Tuluz), Nemanja Petrović (Partizan)


Sredina terena
: Srđan Mijailović (Kajserispor), Goran Čaušić (Eskišehirspor), Ivan Petrović (Radnički, Kragujevac), Nemanja Radoja (Vojvodina), Darko Brašanac (Partizan), Miloš Jojić (Partizan), Filip Kostić (Groningen), Luka Milunović (Crvena zvezda)

Napad: Uroš Đurđević (Rad), Lazar Marković (Benfika), Aleksandar Mitrović (Anderleht), Aleksandar Pešić (Jagodina), Nikola Stojiljković (Čukarički)
Selektor mlade reprezentacije istakao je da su pred njegovim izabranicima dva, možda i ključna duela u ovim kvalifikacijama.

„Za nas su naredni dueli sa Belgijom i Italijom, kao „baraž utakmice“ i one će umnogome odrediti našu dalju putanju u kvalifikacijama. Imamo veliku priliku da se pred domaćom publikom iskupimo za nešto lošiji start i poraz na Kipru, ali nas očekuje jako težak posao. Obe selekcije su vrhunske, igraju u odličnoj formi, naročito Italija u poslednje vreme podiže formu, što je pokazala u oktobru. Radi se o našim direktnim konkurentima i ovo su utakmice koje mogu mnogo da odluče“, naglasio je Ćurčić.

Imaće ovog puta Ćurčić jači sastav u odnosu na početak kvalifikacija, jer mu iz „A“ tima stižu Matija Nastasić, Lazar Marković i Aleksandar Mitrović.

“Pored njih, dobili smo i Jojića umesto Đuričića. Odlučili smo se na tu izmenu jer je vezista Partizana sa nama svih devet meseci i upoznat je sa sistemom rada. Svi igrači koji dođu iz „A“ tima pokazuju veliki motiv, nemam nijednu zamerku na njihov trud, a to što nismo bolje izgledali prošli put, iako su tu bili Đuričić i Mitrović, to je bio samo splet okolnosti“, istakao je Ćurčić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter