0
Evropske lige

Nejmar moli navijače da ga ostave na miru

Objavljeno: 08.11.13 u 14:54

neymar-fc-barcelona-2013-2014

Mlada fudbalska zvezda Nejmar u Barseloni doživljava prve loše trenutke koje sa sobom nosi popularnost i igranje u tako velikom klubu.

Putem društvenih mreža mladi Brazilac zamolio svoje fanove da mu više ne šalju poruke i da ga ne zovu, jer zbog toga stalno mora da menja svoj broj telefona.

– Da nemam obožavatelje, sigurno ne bih bio ovde gde sam. Međutim, već dve nedelje ne koristim isti broj telefona, jer dobijam na hiljade poziva i to u ranim jutarnjim časovima. Da stvar bude još gora, moja porodica, devojka i prijatelji dobijaju slične pozive. Kruže razne lažne priče, pa su i oni morali da promene svoje brojeve. Navijači, znam da ste od samog početka uz mene, ali molim vas da nađete granicu i promenite ponašanje. Ne znam šta drugo da uradim. Sve ovo stvara mi ogromne problem. Molim vas, ostavite me na miru – zamolio je Nejmar.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter