FOTO: STARSPORT
in , ,

“Mi im kupimo zastavice da njima mašu, oni naprave požar“

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potpredsednik crno-belih Ratomir Raša Babić otkrio je da su u rukovodstvu Partizana zadovoljni odlukom Disciplinske komisije da zabrane navijačima da prisustvuju utakmicama u Humskoj.

“Problem je mnogo kompleksniji, pa je i bolje što je Disciplisnka komisija FSS odložila odluku za narednu nedelju, iako mi nismo bili organizatori meča na „Marakani”. Ako suspenzija ostaje na snazi, onda je to pravo rešenje i dobar postupak, jer sluti na početak nečega što je davno trebalo da se dogodi“, izjavio je Babić.

Potpredsednik Partizana smatra da klubovi, FSS i država moraju da se pozabave problemom huligana i konačno stanu na put nemilim događajima.

“Svi moramo time da se pozabavimo. Nema povlađivanja nikome i to je vrlo bitno. Problem sa navijačima je u velikoj meri pokazao i nemoć države koja bi takođe morala da se pozabavi njime i pomogne Savezu i klubovima da ga reše. Ukazivali smo i ranije na tako nešto i red je za neki radikalan potez, jer ovo što nam se događa vodi samo u propast. Vreme je da se očisti žito od kukolja, jer i među tim huliganima, koja je tribina paravan za nečasne radnje, ima pravih navijača, koji zaista vole klubove. Pa, mi kupimo zastavice da njima mašu, oni naprave požar. Šta mi tu možemo? Mnogo je bitno da se svi uključe i da konačno počnemo sa rešavanjem problema“, naglasio je Babić.

hotsport.rs/Sport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Markez najbrži na treninzima u Valensiji

To je taj duh – Nataša Kovačević nasmejana pokazala protezu na amputiranoj nozi!