0
Domaći fudbal

Fudbaleri Partizana kažnjeni sa 10.000 evra zbog noćnog provoda?! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.13 u 19:41

Malbasic

Fudbaleri Partizana Filip Malbašić i Petar Grbiće žestoko su kažnjeni od strane kluba zbog kršenja klupske discipline, ali ipak nisu odstranjeni iz ekipe. Malbašić je navodno kažnjen 10.000 evra, dok je Grbić prošao nešto bolje. 

Njih dvojica su letos najavljivani kao velika i važna pojačanja, ali te epitete nisu ispunili tokom prvih nekoliko meseci u Humskoj. Odnosno, nisu na terenu, ali moglo bi se reći da su otkrili svoju novu disciplinu.

Naime, Malbašić, koji je na pozajmici iz Hofenhajma, na Instagramu je okačio fotografiju kako se zabavlja uz zvuke tamburaša, dok je grbić takođe uhvaćen u provodu u jednom lokalu u kasnim večernjim satima.

U Humskoj su napomenuli da više nisu želeli da trpe očigledne prekršaje i dodaju da za neke od njih imaju ‘dokaze’ u vidu fotografija iz pojedinih beogradskih noćnih klubova.

Zanimljivo, nijedan od njih dvojice do sada se nije upisao u listu strelaca, a do sada su skupili zajedno preko 800 minuta provedenih na terenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter