0
Ostali sportovi

Devilsi lako protiv Flajersa, sigurni Bruinsi (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.13 u 08:55

jagr

Hokejaši Nju Džersi Devilsa možda uopšte nisu u dobroj formi ali i od njih postoji klub koji je lošiji. Tako su Devilisi odmerili snage sa Filadelfija Flajersima i bez maltene kapi znoja pobedili 3:0.

Adam Enrik već je na samom početku utakmico postigao prvi gola za Devilse, a da bu nakon toga usledila uspavanka sve do poslednjeg perioda u kome su Jansen i veteran Jaromir Jagr postigli još dva pogodtka za goste.

Treba istaći i golmana Devilsa Martina Bordura koji je imao sasvim solidnih 22 odbrane na meču.

Držao je golman Tuka Rask svoju ekipu u igri taman toliko dugo da strelci prorade, pa su Boston Bruinsi na svom ledu u TD Gardenu pobedili Florida Panterse sa 4:1.

Rask je utakmicu završio sa ukuno 24 odbrane, od kojih su nekoliko njih zaista bilo impresivne.

Mrežu Pantersa načeo je Dejvid Krejči u drugoj trećin lepim golom sa distance. Prednost domaćih u trećem periodu duplirao je Bred Maršand, da biTiroj Krag povisio na 3:0.

Gosti su uspli da smanje rezultat golom Džesa Vinčestera ali nisu imali snage da ozbiljnije ugroze prednost Bruinsa koji su do konačni 4:1 stigli preko Rajlija Smita samo par minuta pre kraja utakmice.

Rezultati:
Boston – Florida 4:1
Otava – Montreal 4:1
Filadelfija – Nju Džersi 0:3
Vašington – Minesota 3:2 penali
Karolina – Njujork Ajlanders 1:0
Kolumbus – Njujork Rendžers 2:4
Detroit – Dalas 3:4 produžetak
Tampa Bej- Edmonton 4:2
Sent Luis – Kalgari 3:2
Los Anđeles – Bafalo 2:3
San Hoze – Vankuver 2:4

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter