0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda poziva navijače na meč protiv Cedevite, karte u prodaji od subote

Objavljeno: 07.11.13 u 14:26

zvezda - panatinaikos 133

Košarkašima Crvene zvezde Telekom u nedelju 10. novembra od 17 sati u dvorani Pionir predstoji još jedan veoma važan meč. Crveno-beli dočekuju zagrebačku Cedevitu, ekipu koja trenutno deli prvo mesto na tabeli ABA lige sa skorom od pet pobeda i samo jednim porazom. Duel crveno-belih i Cedevite derbi je 7. kola regionalnog takmičenja i nema sumnje da u beogradskom hramu košarke predstoji još jedan vrlo zanimljiv meč.

Karte za ovu utakmicu moći će da se kupe već od subote, 9. novembra od 10 časova na svim  prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije. Cene ulaznica su 300 (tribina), 600 (parter), 1000 (plava i bela loža) i 1500 dinara (loža). Na dan utakmice karte će se prodavati i na blagajni dvorane Pionir od 12 sati pa sve do početka meča.

KK Crvena zvezda Telekom poziva navijače da u što većem broju dođu u halu i pruže preko potrebnu podršku klubu u još jednom veoma važnom meču ove sezone koji bi značajno mogao da utiče i na konačan plasman na tabeli regionalnog takmičenja. Zato dođite u dvoranu Pionir i pomozite Zvezdi da zabeleži još jednu pobedu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter