0
Fudbal

Živković: Navijam za Partizan, ima vremena za Real

Objavljeno: 07.11.13 u 13:05

zivkovic

Rišairo Živković  dugo je bio u centru pažnje ovdašnje sportske javnosti povodom priče da bi mogao da zaigra za mlađe selekcije reprezentacije Srbije (na kraju se ipak odlučio za Holandiju), međutim trenutno je u fokusu zbog navodnog interesovanja dva najveća španska kluba, Reala i Barselone, za njegove usluge.

„Ostaću u Holandiji još najmanje dve sezone, nigde ne žurim. Ne opterećuju me razne priče. Čuo sam da su neki agenti gledali utakmicu protiv Rode, ali ne mogu da tvrdim da su gledali baš mene. Uostalom i ljudi iz uprave Groningena samo pretpostavljaju da su oni tu bili zbog mene“ – smireno u izjavi za beogradski Sport kaže mladi fudbaler Groningena.

Međutim, ako bude imao priliku da bira 17-godišnji Živkovuić nema dilemu.

„Divim se Kristijanu Ronaldu i Real je moj dečački san. Volim da gledam još Falkao i Ibrahimovića. Mlad sam, vreme radi za mene i verujem da ću uspeti da dostignem njihov nivo“ – kaže Živković.

Fudbaler Groningena čija je majka iz Srbije objasnio je i svoju odluku da igra za Holandiju, ali i za koga navija.

„Odluka da igram za Holandiju je bila logična pošto sam rođen ovde i imam holandski pasoš. međutim, podjednako volim obe zemlje, čak i navijam za jedan srpski klub – Partizan“ – otkrio je Živković.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter