0
Fudbal

Sušić demantovao Mihu

Objavljeno: 07.11.13 u 09:43

safet-susic

U izjavi za „Kurir“ pre samo nekoliko dana selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović je izjavio da je selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić odbio ideju da se „orlovi“ i „zmajevi“ sastanu u Čikagu 19. novembra. Miha je tada rekao da je time popularni Pape propustio priliku da na delu dokaže svoju ranije datu izjavu da je Srbija najveće razočarenje kvalifikacija za Mondijal.

Međutim, novinari istog lista kontaktirali su Sušića koji je demantovao Mihajlovićeve reči rekavši da nije ni znao da postoji mogućnost odigravanja prijateljske utakmice.

„Ne znam ni da je trebalo da igramo sa Srbijom u Čikagu. Zaista nisam upoznat sa predlogom. Bilo bi lepo da igramo jedni protiv drugih, a jedini problem bi mogla da bude publika, zato je rizično. Pojedinac ili grupa sa bilo koje strane mogli bi da naprave problem, a to ne bi bilo dobro ni za koga“ – rekao je Sušić u izjavi za „Kurir“.

U osvrtu na rezultate selekcije Srbije u kvalifikacijama za Brazil Sušić je još jednom ponovio da su ga „orlovi“ razočarali pre svega zbog toga što su već posle nekoliko utakmica izgubili šansu za plasman na Svetsko prvenstvo, a dodao je i da je trebalo učiniti sve kako bi za „orlove“ igrali i najiskusniji fudbaleri poput Vidića i Stankovića.

Podsetimo da će naša reprezentacija 15. novembra u Dubaiju igrati protiv selekcije Rusije, dok za 19. nije pronađen adekvatan rival pa će se Mihini „orlovi“ u Užicu sastzati sa selekcijom koju će izabrati eminentni srpski sportski novinari.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter