0
Ostali sportovi

Savić: Bez pritiska na Pro Reko (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.13 u 11:31

dejan-savic-izjava

Šef stručnog štaba aktuelnog prvaka Evrope u vaterpolu Dejan Savić ne želi nikakav pritisak pred odlučujući kvalifikacioni duel protiv Pro Reka.

Savić smatra da bi bilo kakav imperativ pobede bio kontraproduktivan po njegove igrače. Zato želi da ih rastereti što više, kako bi pružili maksimum i savladali velikog rivala sa više od četiri gola razllike, koliko su izgubili u prvom meču odigranom u Italiji.

Andrija Prlainović veruje da on i njegovi saigrači mogu do grupne faze Evrolige, pod uslovom da ne ponove iste greške kao u Đenovi pre dve nedelje. Prvi duel sa Pro Rekom mora da im bude primer šta treba da isprave, kako bi pred svojim navijačima ostvarili pobedu veću od četiri gola i plasirali se tamo gde im je, po logici stvari, i mesto…

Poput ostalih saigrača i Nikola Rađen smatra da aktuelni prvaci Evrope imaju snage da se plasiraju u grupnu fazu Evrolige, samo pod uslovom da isprave greške iz prvog duela. Rađen dodaje da očekuje spektakl u „režiji“ najvatrenijih navijača, a u takvoj atmosferi ni razlika od četiri gola nije nedostižna…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter