0
Domaći fudbal

Partizan potpisao saradnju sa 11 fudbalskih škola

Objavljeno: 07.11.13 u 18:30

fkp-kamp_2013_naslovna

U sportskom centru „Partizan – Teleoptik“, održana je promocija potpisivanja ugovora Omladinske škole FK Partizan i 11 fudbalskih škola u Srbiji i Crnoj Gori sa kojima će crno-beli razviti stratešku saradnju na projektima razmene i usavršavanja talenata, odigravanju prijateljskih mečeva i turnira, održavanja zajedničkih treninga, druženja…

Predstavnike svih škola fudbala, koji su bili prisutni na današnjoj promociji, pozdravili su direktor Omladinske škole Momčilo Vukotić, sportski direktor Partizana Albert Nađ i Snežana Filipović, direktor marketinga crno–belih, naglasivši značaj ovog vida strateške saradnje.

Pored akcije potpisivanja 11 sporazuma, iz marketinga crno-belih, naglašeno je da od 8. januara 2014. godine, počinje i kamp u Herceg Novom u dve smene od po 6 dana za generacije uzrasta od 1999 – 2006.

Nakon pres konferencije, gosti iz škola fudbala obišlli su „Zemunelo“ i upoznali se sa svim njegovim logističkim potencijalima za rad sa mlađim kategorijama, da bi potom gosti posetili i stadion JNA. U Trofejnoj sali su upoznati sa prebogatom istorijom kluba, a onda je usledio i izlazak na glavni teren stadiona, što je iskorišćeno za zajedničko fotografisanje za uspomenu na ovaj dan.

Poseta je završena u restoranu na stadionu Partizana, gde je specijalno za ovu priliku upriličen koktel za goste iz škola fudbala.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter