0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pantić možda potpiše za Partizan, a možda i ne

Objavljeno: 07.11.13 u 10:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se u sredu fudbalskom čaršijom pronela vest da će talentovani Danilo Pantić uskoro potpisati profesionalni ugovor sa Partizanom, što je potvrdio i sportski direktor Albert Nađ izjavom da je sve spremno i da se čeka samo paraf, otac mladog fudbalera kaže da stvari baš i ne stoje tako.

„Dača je trenutno na pripremama omladinske reprezentacije. Čuli smo da Partizan planira da mu ponudi ugovor, ali ima vremena za to. Videćemo šta će biti u januaru“ – ostao je zagonetan stariji Pantić.

Podsećamo da je izdanak Partizanove omladinske škole odbio u prvi mah da posle stipendijskog ugovora potpiše i profesionalni pošto postoji interesovanje brojnih evropskih klubova za njega. Ukoliko se 17-godišnji Pantić odluči da preskoči tu fazu i da se direktno otisne u beli svet to bi moglo skupo da ga košta, ali ukoliko bude imao sreće može da krene stopama Sulejmanija, Đuričića ili Matića koji nisu ostavili dubok trag u našem fudbalu, a postali su igračke veličine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter