0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš: Moramo iz meča u meč da dokazujemo da smo najbolji

Objavljeno: 07.11.13 u 10:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pobeda Crvene zvezde protiv Partizana u 145. „večitom derbiju“ kao da je dala krila igračima kluba iz Ljutice Bogdana pa se kapiten Nenad Milijaš konačno osmelio da kaže da su crveno-beli trenutno najbolja ekipa u Srbiji.

„Najkvalitetniji smo u državi, ali to moramo da dokazujemo iz utakmice u utakmicu, a ne da igramo promenljivo. U finišu jesenjeg dela polusezone igramo protiv ekipa koje su nam pravile probleme u preošle godine (Rad, Sloboda, OFK Beograd i Vojvodina). Vrlo dobro pamtimo prošlosezonski remi protiv Rada na Vračaru i to u meču u kojem smo imali igrača više“ – kazao je Milijaš za Žurnal.

Čioni se da su dobre partije u poslednje vreme  najiskusnijeg u redovima Crvene zvezde dovele do toga da mu navijači oproste nešto slabiji početak sezone i da su „ratne sekire“ konačno zakopane.

„Počela je lopta da me sluša, izašao sam iz problema i navijači to vide. Poklopio se i dobar rezultat u meču protiv Partizana. Mnogo mi znače aplauzi koji stižu sa tribina. Prezadovoljan sam igrom u derbiju, vezni red je funkionisao odlično, protivnik nije došao u poziciju da šutira ka našem golu. taktički smo odigrali besprekorno. Sada minimalno zaostajemo za glavnim rivalom i ne smemo da dozvolimo da sve izbrišemo u meču protiv Rada“ – jasan je kapiten crveno-belih.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter