0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Fener predvođen Obradovićem i Bjelicom stigao u Beograd (FOTO)

Objavljeno: 07.11.13 u 09:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ekspedicija istanbulskog Fenerbahčea stigla je u četvrtak ujutro u Beograd pošto ekipu u petak od 20.45 časova očekuje meč 4. kola grupe A Evrolige protiv srpskog šampiona – Partizana.

Turke predvođene novim trenerom Željkom Obradovićem, koji je već na startu sezone pokazao da će „žuto-plavi“ biti ozbiljan faktor u elitnom evropskom takmičenju, na aerodromu Nikola Tesla dočekao je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad koji je 1992. bio deo Žocovog tima koji je baš u Istanbulu crno-belima doneo titulu evropskog šampiona.

Dolasku u Beograd čini se najviše su se obradovali Nemanja Bjelica pošto je došao u rodni grad, ali i Bo Mekejleb kojeg tza srpsku prestonicu vežu lepe uspomene iz vremena kada je nosio dres Partizana.

„Kako se osećam pred dolazak u Beograd? Vrlo dobro! Prvi put sam gostovao u mom Beogradu pre tri godine, kada sam u dresu Kaha Laborala takođe igrao protiv Partizana u Evroligi. Sada ću biti ponovo tu, ali u dresu Fenerbahčea… Očekujemo vrlo tešku utakmicu. Svi znaju da Partizan u Pioniru igra neku potpuno drugačiju košarku, sa puno samopouzdanja, vođen neverovatnim hukom sa tribina. Svesni smo kakva nas atmosfera očekuje, pa u duel treba da uđemo fajterski i damo sve od sebe“ – rekao je za Novosti reprezentativac Srbije, Nemanja Bjelica.


hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter