0
Evropske lige

Đukić ponovo dobio podršku predsednika Valensije

Objavljeno: 07.11.13 u 15:56

djukic-salvo

Predsednik Valensije Amadeo Salvo po ko zna koji put ponovio je da srpski trener Miroslav Đukić ima punu podršku uprave kluba i zamolio je još jednom navijače da budu strpljivi jer će po njegovom mišljenju s vremenom stvari doći na svoje mesto.

„Đukić 100 odsto ostaje naš trener pošto ima našu punu podršku. Znam da on više od svega želi da vodi našu ekipu i verujemo da je on pravi čovek za naš projekat. Navijači moraju da budu strpljivi pošto je potrebno vreme kako bi sve došlo na svoje mesto“ – rekao je Salvo.

„Slepi miševi“ ove sezone igrju prilično promenljivo, odnosno u serijama što često ume da iziritira navijače koji su u nekoliko navrata tražili Đukićevu ostavku. Posle 12 odigranih kola u Primeri Valensija je na redini tabele sa 18 osvojenih bodova, dok u Ligi Evrope može već u večerašnjem duelu sa Sankt Galenom da obezbedi plasman u eliminacionu fazu takmičenja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter