0
Evrokupovi

Ćavi oborio jedan, u jurišu na drugi rekord

Objavljeno: 07.11.13 u 11:21

cavi-buskets-mesi

Sinoćnja pobeda Barselone nad Milanom pomogla je Ćaviju Ernandezu da postane apsolutni rekorder po broju pobeda u Ligi šampiona pošto je sa 80. trijumfom iza sebe ostavio Raula Gonzalesa sa kojim je do sada delio prvo mesto.

Iskusni vezista Katalonaca pored toga nalazi se vrlo blizu i obaranja rekorda po broju odigranih utakmica u elitnom takmičenju pošto je na meču protiv „rosonera“ zabeležio 141. nastup, a ispred njega nalaze se samo jop Rajan Gigs (koji je još uvek aktivan) sa 147 mečeva i gorepomenuti Raul Gonzales koji je igrao na 144 utakmice Lige šampiona.

Ali to nije sve. I čuvar mreže Barselone, Viktor Valdez upisao je svoj 108. nastup u Ligi šampiona čime je pretekao svog idola Olivera Kana. Valdez je tako dospeo na drugo mesto po broju nastupa kada su golmani u pitanju, a ispred njega će ostati samo Realov Iker Kasiljas sa 133 nastupa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter