0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Borisov: Ritam pobednika

Objavljeno: 07.11.13 u 18:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uhvatio je pravi ritam i Vojvodini je odmah krenulo na bolje. „Lale” su, pred sam start sezone, dolaskom iskusnog šutera Miloša Borisova dobili najveće pojačanje. Usledile su nedelje uigravanja i nekoliko kikseva Novosađana u uvodnim kolima, da bi sa dve pobede u poslednja dva prvenstvena duela stvari počele da se vraćaju na pravo mesto.

„Drago mi je da sam tu i da mogu da pomognem da ekipa pobeđuje. Što se moje igre tiče, bitno mi je da ostanem u formi i pravom treningu“, jasan je bivši igrač Hemofarma, OKK Beograda, Terama i kragujevačkog Radničkog.

Pre starta elitne srpske lige, Vojvodina je figurirala kao jedan od favorita i kandidata za plasman u Super ligu.

„Očekujem da će Vojvodina vrlo brzo doći do željene forme i nastaviti da pobeđuje u Košarkaškoj ligi Srbije Sigurno da ovaj tim može mnogo više od onoga što je pokazao na početku šampionata. Verujem da će svi planovi i ciljevi na kraju biti ispunjeni“, tvrdi Borisov.

To će se, verovatno, na kraju desiti bez pomoći Borisova, jer igra na otvoreni ugovor i uskoro bi trebalo da nastavi karijeru u inostranstvu.

„Lepo mi je u Novom Sadu, imam odlične uslove za rad. Bilo je nekih ponuda, ali moji planovi su da nastavim u ovom ritmu i sačekam pravu opciju“, objašnjava Miloš Borisov.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter