0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Partizan ponosan na Željka ali na utakmici se to zaboravlja (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.13 u 15:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u sredu da je Fenerbahče favorit u predstojećoj utakmici u Evroligi, ali da njegova ekipa ima pravo na nadu.

„Ne treba objašnjavati o kakvom klubu se radi, od kakvih je igrača napravljena turska ekipa i ko je njen trener. Fenerbahče je veliki favorit, ali s druge strane, ako pružimo maksimum i sa velikom motivacijom uđemo u meč, predvođeni publikom koja će napraviti košarkašku atmosferu, možemo da se nadamo“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Trener crno – belih opisao je i odnos kluba iz Humske za Željkom Obradovićem.

„Partizan je ponosan na Željka i to daje jednu posebnu crtu ovom meču stim što od momenta podbacivanja lopte sve se to zaboravlja“ dodaje Vujošević.

Potom je trener crno – belih upitan da prokomentariše igre našeg drugog predstavnika u Evroligi Crvene zvezde.

Ne mmože sada da ako napravite 15 razlike da bude zaslužan ne znam ko a kada se izgubi ta razlika da bude trener kriv. Trener je deo tima i samim tim njemu pripada de krivice. Zvezda je na toj utakmici demonstrirala moć i igračku i timsku, a publika je bila u transu. Igralo se na jednu loptu i mislim da su pamfletske priče da je trener kriv. Košarka je takva igra i mislim da sam i ja gubio mečeve gde sam imao veću razliku od +15. Nije pošteno u košarci optuživati samo trenere za neuspeh. Ako uporedite Zvezdu sada i pre tri godine treba istaći zasluge ljudi koji su to uspeli da naprave, a da im želim da dobijaju naravno da ne želim“ jasan je Vujošević.

Košarkaši Partizana u petak od 20.45 u hali Pionir igraju protiv Fenerbahčea, utakmicu četvrtog kola Grupe A u Evroligi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter