0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Uprava ispunila obećanje – igračima Zvezde isplaćene nagrade

Objavljeno: 06.11.13 u 20:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čelnici Crvene zvezde ispunili su obećanje dato fudbalerima nekoliko minuta po završetku 145. ‘večitog derbija’.

Za pobedu i jedinstvo, igračima je već isplaćena nagrada u iznosu od ukupno 25.000 evra. Svi u svlačionici primili su po 50.000 dinara, odnosno 438 evra prema srednjem kursu NBS na taj dan.

“Čestitam igračima i stručnom štabu što su ostvarili pobedu vredniju od tri boda. Bili su borbeni, a to je za nas bilo najvažnije u ovom trenutku. Mogu da kažem da ćemo ih nagraditi“, istakao je predsednik Džajić posle trijumfa nad Partizanom.

Novac koji su dobili posle derbija druga je isplata fudbalerima crveno-belih za samo nekoliko poslednjih dana, što se odavno nije dogodilo na „Marakani“. Ipak, uprkos tome što je pre duela s Partizanom podeljeno ukupno 100.000 evra, a sada još 25.000, dugovanja kluba prema profesionalnom pogonu i dalje su enormna. Pritom, račun Crvene zvezde od utorka je ponovo u blokadi, posle samo četiri dana likvidnosti, i to za iznos od 3.489.706 dinara.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter