0
ATP

FOTO:STARSPORT

Troicki: Tretiraju me kao kriminalca!

Objavljeno: 06.11.13 u 21:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je u intervjuu za CNN da ima osećaj kao da ga ljudi iz Svetske antidoping agencije tretiraju kao kriminalca.

Srpski teniser suspendovan je na 12 meseci zbog propuštanja doping testa u aprilu ove godine, a nakon Novaka Đokovića, i Troicki je kritikovao antidoping kontrolu.

“Tretiraju me kao kriminalca. Nije mi čak bilo dozovljeno ni da budem u Areni. Rekli su mi da ne mogu da prisustvujem, čak ni kao gledalac koji je kupio kartu za taj meč. Mnogo igrača je stalo iza mene i dalo mi podršku, to mi mnogo znači jer se nalazim u najtežem trenutku u karijeri“, rekao je Troicki koji se zahvalio Đokoviću na podršci.

“Nisam znao da će on to reći. Način na koji je to rekao mi zaista neverovatno puno znači. Imati podršku veoma dobrog prijatelja u ovom trenutku je sjajno i veoma sam mu zahvalan na tome. On je zaista moj iskreni prijatelj i sada sam se u to i uverio. Ali ne samo on već i drugi igrači – Jelena Janković, Janko Tipsarević i Rafa Nadal su takođe krekli lepe stvari“, izjavio je Troicki.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter