0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Stanić nakon razgovora sa sponzorom vraćen u tim

Objavljeno: 06.11.13 u 17:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski rukometni golman i član skopskog Metalurga Darko Stanić vratio se u ekipu posle suspenzije koju mu je klub izrekao. Stanić je bio suspendovan dve nedelje jer je u meču Lige šampiona sa Dinamom iz Minska odbio da uđe u igru.

„Danas sam imao poduži razgovor sa generalnim sponzorom kluba. Bile su otvorene sve teme i sagledani svi problemi. Sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da je pobedio zdrav razum i da smo raščistili sve probleme. Svestan sam svoje reakcije na meču sa Dinamom iz Minska, ali ja sam samo čovek sa svojim manama i vrlinama. Svakako da žalim što sam prvi put u karijeri suspendovan, ali nadam se da je to iza nas. Vraćam se u takmičarski pogon i nadam se da cu dati svoj doprinos uspesima Metalurga“, rekao je Stanić.

On je bio član reprezentacije Srbije koja je na Evropskom prvenstvu 2012. godine u Beogradu osvojila srebrnu medalju, kada je izabran za najboljeg golmana takmičenja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter