0
Fudbal

Mamić ponovo u elementu, preti Hajdukovcima da će ostati u Dinamu

Objavljeno: 06.11.13 u 00:08

mamic

Iako je najavio da će se iz zdravstvenih razloga povući iz fudbala samim tim i sa mesta predsednika Dinama kontraverzni Zdravko Mamić je zapretio da bi mogao da se predomisli jer ne želi da splitski Hajduk već ove sezone preuzme primat u hrvatskom fudbalu pogotovo sa upravom kakvu ima.

„Ako se ponašanje vaših čelnika ne popravi obećavam vam da još 10 godina nećete doći do titule. Za mene je Torcida svetinja, ali ovo društvo koje vodi Hajduk je skupina smešnih i zlobnih ljudi. U Dinamu moram da ostanem zbog Hajduka, ne bih mogao da podnesem da pod ovom upravom uzmu titulu. To bi me ubilo brže od svih bolesti“ – kazao je Mamić.

Potom je prvi čovek „modrih“ pojasnio šta ga je konkretno iznerviralo.

„Za 80 odsto gadljivih stvari u hrvatskom fudbalu zaslužna je aktuelna garnitura Hajduka. Ti ljudi koriste legalne, ilegalne i do sada nepoznate institute u nogometu, na primer Agenciju za zaštitu tržišnog nadmetanja, kako bi od sebe napravili žrtve, homogenizovali svoje vlastito biračko telo u otporu protiv kompletnog hrvatskog fudbala, a time skrivaju svoje nepravilnosti, netransparentnost, neznanje i sportski neuspeh. Naravno, skrivaju i zloću. Žele napakostiti i Dinamu, i svima drugima“ – jaan je Mamić koji je dodao i da je Hajduk u svađi skoro sa svima, Šibenikom, Rijekom, Dinamom, HNS-om, gradom Zagrebom, pa čak i sa rasvetnim stubom na splitskoj rivi.

hotsport.rs/index.hr

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter