0
Fudbal

Komazec opet strelac, Sarajevo u četvrtfinalu

Objavljeno: 06.11.13 u 23:44

Fudbaleri Sarajeva plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su posle boljeg izvođenja penala, rezultatom 4-2 savladali ekipu Viteza.

U regularnom toku rezultat je bio 1-1, a strelac za Sarajevo bio je srpski fudbaler Nikola Komazec.

Sarajevo je bolje počelo meč i Komazec je imao prvu priliku posle 11 minuta igre kada je sa 25 metara dobro šutirao ali je golman gostiju bio uspešniji.

U 38. minutu posle centaršuta Puzigaće, Komazec je bio precizan posle udarca glavom pa je Sarajevo imalo prednost na poluvremenu. Komazec je u nastavku imao još nekoliko prilika, ali nije imao sreće.

Ekipa Viteza izjednačila je u 70. minutu preko Smrika i taj rezultat je ostao do kraja regularnog toka utakmice. Ekipa sa Koševa je bila uspešnija sa bele tačke gde su strelci bili Trivunović, Todorović i Puzigaća, dok su Tadejević i Travančić promašili. U ekipi Viteza bio je precizan samo Brekalo, dok je golman Bandović odranio čak tri udarca.

Priliku da nastavi sa golgeterskom serijom, Komazec će imati u subotu na gostovanju Zrinjskom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter