0
Evropske lige

Iguain srećan u Napoliju

Objavljeno: 06.11.13 u 10:59

gonzalo-higuain-napoli_1

Fudbaler Napolija Gonzalo Iguain rekao je da u bivšem klubu, madridskom Realu nisu verovali u njega zbog čega je i odlučio da promeni sredinu.

Iguain je letos stigao iz Madrida, a član Reala bio je od 2007. godine. Napoli je na ime obeštećenja morao da izdvoji 42 miliona evra.

„U Realu sam imao osećaj da stalno moram da se dokazujem, iako sam u prethodnim utakmicama davao golove. Sve je bolje kada imate podršku saigrača, trenera i uprave. Naravno, nije bilo lako doneti odluku o odlasku iz Reala. Tamo sam igrao nekoliko sezona na najvišem nivou, ali bio mi je potreban novi izazov. Sada se u Napulju osećam veoma dobro“, rekao je Iguain italijanskim medijima.

Argentinski fudbaler je u dosadašnjem toku sezone za Napoli odigrao 12 mečeva i postigao šest golova. Napoli trenutno deli drugo mesto na tabeli Serije A sa Juventusom. Obe ekipe imaju po 28 bodova, tri manje od Rome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter