0
Evrokup

Ćapin vodio Podgoričane do trijumfa

Objavljeno: 06.11.13 u 22:18

kosarka-lopta01

Košarkaši Budućnosti ostvarili su i drugi trijumf u Evrokupu, savladavši Albu Fehervar sa 67-61 (10-17, 29-14, 16-9, 12-21) u meču četvrtog kola grupe F.

Najbolji u redovima podgoričkog tima bili su Aleksandar Ćapin i Suad Šehović sa po 12 poena.

Mađari su bolje počeli meč pa su prvu četvrtinu, uz trojku Juhaša u poslednjoj sekundi, završili sa sedam poena prednosti. Budućnost je već u narednih deset minuta preokrenula rezultat, a u trećoj četvrtini je došla i do dvocifrene prednosti. Najveću prednost doneo je Ćapin trojkom za 58-44 šest minuta pre kraja.

Ćapin je do kraja meča bio najzapaženiji igrač domaćeg tima i kada su gosti uspeli da smanje sa samo četiri poena razlike, Ćapin je novom trojkom ponovo „odlepio“ Podgoričane na +7 – 64-57.

Do kraja meča nije bilo neizvesnosti pa je ekipa Budućnosti zabeležila i drugi trijumf u Evropi. Naredni rival Podgoričana u Evropkupu biće ekipa Himika, koja je u četvrtom kolu doživela prvi poraz, od PAOK-a sa 77-69.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter