0
Fudbal

Švajcarci žele Klinsmana za selektora

Objavljeno: 05.11.13 u 17:53

klinsman

U uređenim državama se sve radi na vreme i ne čeka se poslednji čas kako bi se donela važna odluka, a da se Švajcarska odnosno Fudbalski savez te zemlje dokazuje i poslednji primer.

Naime, iako će Otmar Hicfeld klupu reprezentacije Švajcarske napustiti tek po okončanju Svetskog prvenstva u Brazilu u tamošnjem savezu već sada razmišljaju o njegovom nasledniku.

Najpre se činilo da bi to mogao da bude Marsel Koler, ali kako je on produžio saradnju sa Fudbalskim savezom Austrije u prvi plan je izbio Jirgen Klinsman, aktuelni selektor SAD odnosno nekadašnji selektor reprezentacije Nemačke.

Za sada je ova vest i dalje na nivou glasine pošto ju je objavio često nepouzdani „Blik“, ali izreka kaže da „gde ima dima ima i vatre“ pa čak i ako Klinsman ne bude selektor Švajcarske jasno je da postoji želja da on bude naslednik iskusnog Hicfelda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter