0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović više nije na dnevnom redu

Objavljeno: 05.11.13 u 19:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon pobede u 145. „večitom derbiju“ tema ostanka ili odlaska Slaviše Stojanovića sa klupe Crvene zvezde izgleda da je definitivno skinuta sa dnevnog reda pošto se na večerašnjoj sednici Upravnog odbora uopšte neće raspravljati o tome.

Ovakav rasplet nedavno je nagovestio sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović koji je posle utakmice sa Partizanom rekao „da je trener kupio kredit“, ali se postavlja pitanje dokle će to trajati.

Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje uvek nezgodno gostovanje Radu, ali ne na Banjici već na Vračaru gde je prošle sezone bilo 1:1, a ako se zna da crveno-beli ove godine očajno igraju van svog stadiona upravo taj meč bi mogao da ponudi odgovor na brojna pitanja.

Iako je Slaviša Stojanović potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom u njemu postoji i klauzula prema kojom po okončanju svake polusezone Crvena zvezda može da ga otpusti ukoliko nije zadovoljna rezultatima i to bez ikakvih penala. Možda je upravo to ono što se čeka na Marakani, pogotovo ukoliko Partizan dodatno uveća prednost do kraja jesenjeg dela sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter