0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović ostaje, ali samo zato što Partizan nema drugo rešenje

Objavljeno: 05.11.13 u 18:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon večerašnjeg sastanka Sekretarijata Fudbalskog kluba Partizan jasno je da će Vuk Rašović ostati na klupi crno-belih makar do kraja jesenjeg dela sezone, ali samo iz jednog razloga iako je izjava predsednika Đurića bila dosta konfuzna i kontradiktorna.

„Vuk Rašović ima punu podršku uprave, što je i logično jer trenutno nemamo bolje rešenje, nemamo ništa“ – rekao je okupljnim novinarima  Dragan Đurić.

Iako se posle poraza Partizana u 145. „večitom derbiju“ pojavila informacija da su Rašoviću odbrojani dani na klupi crno-belih uprava kluba je odlučila da mladom stručnjaku pruži još jednu šansu, ali samo zbog toga što nije uspela da pronađe adekvatnu zamenu.

Pored Đurića o rašovićevoj sudbini odlučivali su generalni sekretar Darko Grubor, sportski direktor Albert Nađ i trojica potpredsednika Mile Jovičić, Raša Babić i Duško Jovanović.

Kao što smo u ponedeljak već pisali čini se da je ovo samo privremena odluka odnosno u prolećnom delu sezone na klupi Partizana najverovatnije će sedeti Marko Nikolić, trenutno trener novosadske Vojvodine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter