0
Ostali sportovi

Nava: Daću maksimum za svoju zemlju

Objavljeno: 05.11.13 u 14:44

goran-nava

“Imamo dosta istorije iza nas, a sad ta istorija dolazi ponovo u Beograd, i ja ću biti deo nje”, kaže reprezentativac Srbije u atletici Goran Nava.

Nava očekuje veliku konkurenciju na Evropskom prvenstvu u krosu 8. decembra 2013. godine u Parku prijateljstva, ali naravno njegov optimizan je ipak jači od svega.

“Ja ću biti tu i kao i uvek spreman na borbu. Nisam neki specijalista za kros, ali želim da dokažem da je sve moguće i kada je teško. Pobedom na krosu RTS-a, obezbio sam sebi mesto u našem timu, i jako sam srećan zbog toga. Ja ću dati maksimum za svoju zemlju i boriću se do samoga kraja”.

Goran je jako zadovoljan popularizacijom našeg sporta u poslednje vreme i raduje ga što se kod nas u Srbiji nalazi mnogo talenata i što se atletika polako vraća na mesto na kom pripada.

“Mislim da moramo da se fokusiramo na infrastrukturu i da će to doneti još puno bolje rezultate i nove talente”, zaključio je Goran Nava.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter