0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Milosavljević: Možemo do Top 16

Objavljeno: 05.11.13 u 10:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević izjavio je pred dolazak Fenerbahče Ulkera, koga sa klupe vodi trofejni srpski trener Željko Obradović, da crno-beli imaju šanse da slave u Pioniru.

„Fenerbahče je na papiru dosta kvalitetniji, ali imamo šanse“, kazao je Milosavljević.

„Fenerbahče je favorit. Možda ćemo u tu utakmicu ući rasterećeno, jer su oni favoriti, što bi trebalo da nama na neki način malo olakša. Svi se radujemo takvim utakmicama. Igramo protiv sjajnog tima, možda i najboljeg u Evropi, protiv najtrofejnijeg trenera Evrolige… Motiva neće nedostajati. Posebno ne u atmosferi kakvu svi priželjkujemo. Siguran sam da će ambijent biti odličan, kao što je uostalom na svakoj evroligaškoj utakmici u Pioniru“, dodaje kapiten crno-belih.

Pobede nad konkurentima za plasman u Top 16 su najbitnije.

„Presudna će biti utakmica u Francuskoj, naravno i kući sa Budivljnikom. Pobeda Nantera u Barseloni je jedini rezultat koji nam na neki način i ne ide na ruku, jer su nam oni diretni konkurenti za prolazak dalje. Barselona nije u najsjajnijom formi, i mi smo imali šansu da ih dobijemo u gostima. Nažalost, to nismo iskoristili. Ali, bitno je da dobijamo naše konkurente, Budivelnik i Nanter. Tih 30 razlike protiv Francuza je odlična zaliha“, smatra Milosavljević.

Crno-beli napreduju iz dana u dan i Milosavljević misli da njegov tim može do Top 16 faze Evrolige.

„Važno je da kao tim rastemo i napredujemo. To se i primećuje. Što smo duže zajedno, igramo sve bolje. Igraćemo sve bolje i iskreno mislim da ćemo proći u Top 16“, zaključio je Milosavljević.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter