0
Evrokupovi

Martino odbija priču o krizi

Objavljeno: 05.11.13 u 20:38

Martino

Pred sutrašnji duel 4. kola Lige šampiona u kojem će njegova Barselona dočekati ekipu Milana Herardo Martino je sarkastično odgovorio na pitanje o krizi, koju potenciraju mediji, iako su Katalonci u Primeri izgubili samo dva boda u 11 odigranih utakmica.

„Vi ste stvorili tu krizu, ja nisam pričao o njoj. Polemika je sada već otišla predaleko. Mene zanimaju samo igrači i ono o čemu se dogovorimo u svlačionici. Međutim, mi smo ti koji ćemo uvek prvi reći da postoji dosta prostora za napredak“ – kazao je Martino.

Usledilo je pitanje o Leu Mesiju koji zaista nije u punoj formi, ali daleko od toga da ne pruža dobre partije.

„Sve što Mesi uradi na terenu za nas je odlučujuće. Ja sam srećan što ga imam u timu. Ako se vratite unazad uvek je postojao određeni period u godini kada on postiže nešto manje golova nego inače. Istina je da nije dao gol u nekoliko utakmica, ali je pomogoa timu da pobeđuje, a golovi će doći sami od sebe. Najvažnije je poverenje, moramo da zaustavimo sve negativnosti koje nas okružuju. Mesi će u budućnosti imati mnogo dobrih dana i kladim se da će sreda biti jedan od njih“ – kazao je Martino.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter