0
Evropske lige

Kome Murinjo daje najviše šanse za osvajanje Premijer lige?

Objavljeno: 05.11.13 u 18:50

murinjo

Premijer liga je po pravilu neizvesna i iznenađenja su deo gotovo svakog kola. Ove sezone Arsenal i Liverpul su za mnoge na iznenađujuće visokim pozicijama što ih čini kandidatima za titulu. Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo,  osvrnuo se na, kako kaže, nikad zanimljiviju sezonu u Engleskoj.

„Mnogo klubova je u igri. Jako zanimljiva sezona i mislim da će biti napeto do samog kraja. Junajted je loše startovao, imaju novog trenera. Ipak, oni su šampioni, i ne smemo da ih otpišemo. Siti možda ima najjači sastav i mislim da je glavni kandidat za titulu, bez obzira što malo zaostaje. Totenhem je kupovao dosta i može da izbaci dva tima koji su podjednako dobri. Mogu da se uključe u borbu za sam vrh. Liverpul je svakako najslabiji od svih timova koji se bore za titulu u ovom trenutku. Imaju jako dobre igrače, ali im fali klupa. Prednost je što su odmorniji, ne igraju u Evropi, ali bih se iznenadio ako izbore i Ligu šampiona, a kamoli osvoje titulu. Arsenal je jako opasan. I njima možda nedostaju bolji igrači u rezervi, ali su tim koji se najmanje menjao, a doveli su i Ozila. Ja vrlo dobro znam kakav je to igrač i sasvim je moguće da im donese titulu“ – rekao je Murinjo.

Upitan i za šanse Čelsia, Portugalac je samo kratko odgovorio:

„Da mislim da ne mogu da osvojim titulu, ne bih se ni bavio ovim poslom“ – u svom stilu je odgovorio Murinjo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter