0
Evrokupovi

Grupa C: Iznenađujući remi u Parizu, Benfika izgubila u Pireju (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.13 u 23:07

psz-anderleht

Na dva meča 4. kola Lige šampiona u grupi C pala su samo tri gola, iako je moglo da ih bude mnogo više pre svega u Pireju.

U atinskoj luci sastali su se domaći Olimpijakos i lisabonska Benfika za koju su od početka igrali Nemanja Matić i Lazar Marković kojeg je u 73. minutu zamenio Filip Đuričić. I upravo srpski fudbaleri su se najviše ispromašivali što se na kraju osvetilo njihovom timu pošto je Olimpijakos praktično iz jedine prave prilike postigao gol preko Manolasa. Marković je dva puta izlazio sam pred protivničkog golmana i nije bio uspešan, dok su Matić i Đuričić imali najmanje po jednu izglednu šansu za gol.

Veliko iznenađenje pripredio je Anderleht u Parizu pre svega zbog toga što je uspeo da ostane neporažen u duelu sa Pari Sen žermenom koji ga je pre dve nedelje u Briselu savladao sa čak 5:0. Da iznenađenje ne bude još veće pobrinuo se Zlatan Ibrahimović koji je samo dva minuta nakon vodećeg gola gostiju postavio konačnih 1:1. Za Anderleht ceo meč je odigrao Luka Milivojević, dok je Aleksandar Mitrović zamenjen u 87. minutu.

Parižane nakon ovog kola samo još teorija deli od plasmana u osminu finala, dok je drugom mestu najbliži Olimpijakos.

Grupa C

Olimpijakos – Benfika 1:0 (1:0)
(Manolas 13′)

Pari Sen Žermen – Anderleht 1:1 (0:0)
(Ibrahimović 70′ – De Zeuv 68′)

Tabela: PSŽ 10, Olimpijakos 7, Benfika 4, Anderleht 1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter