0
Ostali sportovi

Branimir Gudelj pobednik Mastersa

Objavljeno: 05.11.13 u 21:57

Aleksic-Gudelj-Flandjunis

Član golf kluba „Osijek“ Osijeka Branimir Gudelj pobednik je finalnog Mastersa sezone, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je zahvaljujući bruto rezultatu od 71 slavio posle jednodnevnog uzbudljivog takmičenja.

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je perspektivni Ranko Helc sa 69 poena, koji je u završnici sezone ušao u sjajnu formu. Na drugom i trećem mestu bili su Milan Velisavljević sa 69 i Andrej Stanarević sa 71 poena.

U B kategoriji najbolja je bila Aleksandra Tomović sa 26. U neto brojanju, najbolji rezultat ostvario je Miloš Aleksić sa 40 poena ispred Miloša Ivanovića i Milana Ranđića sa po 37.

U C kategodiji trijumfovao je Đorđe Zečević sa 17 bruto poena. Neto pobednik je Radomir Luković sa 36. Na drugom mestu bio je Milan Ratković sa 35, dok je treći bio Dejan Simić sa 33 poena.

U ukupnom rezultatu Branimir Gudelj je bio najbolji ove sezone na Mastersima sa 59 poena, ispred Ranka Helca sa 54 i Aleksandra Stojiljkovića sa 52. U B kategoriji najbolji ukupan rezultat ostvario je Miloš Aleksić sa 63 poena. Drugi je bio Lazar Pantelić sa 61, a treći Marko Đorđević sa 55 poena. U C kategoriji sigurno vođstvo zadržao je Aleksandar Flanđunis i na kraju je trijumfovao sa 13 poena više od drugoplasiranog Đorđa Zečevića, dok je treći bio Kosta Ginić.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter