0
Domaći fudbal

Aca Lukas podneo ostavku u Timoku

Objavljeno: 05.11.13 u 09:30

Aca Lukas

Popularni pevač Aca Lukas zbog svojih estradnih obaveza i nemogućnosti da se potpuno posveti klubu podneo je ostavku na mesto predsednika UO FK Timok, piše Sportski žurnal.

Lukas je o svojoj odluci obavestio generalngo sekretara zaječarskog kluba Dragana Paunovića.

„Aca Lukas je uspešno predvodio Timok, ali iz ličnih razloga podneo je ostavku. Odlično poznaje fudbal, cenjen je i uvažavan od svih igrača i saradnika, a i navijači su ga poštovali. Marketinški je vukao dobre poteze u korist Timoka i šteta što više neće biti na čelu plavo-belog broda. Uvažili smo njegove opravdane razloge, zahvalio se na korektnoj saradnji, ali uveren sam da će i dalje biti uz nas, na putu do Prve lige“, rekao je Paunović nakon sednice rukovodstva na kojoj je jednoglasno usvojena odluka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora.

Popularni pevač međutim otkriva da je bilo i nekih zakulisnih radnji.

„Podneo sam ostavku iz ličnih razloga, kao i nemogućnosti da proturim svoje ideje, dobre i korisne za klub. Naišao sam na neke sitne otpore, a nisam čovek koji hoće da se konfrontira, pa sam se povukao. Ostavka ne znači i odlazak iz fudbala, dalji koraci biće interesantni“ izjavio je Lukas.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter