0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković: Ne znam ni sam zašto osciliram u svojoj igri (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.13 u 21:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vezista Partizana Nikola Ninković osvrnuo se na protekli ‘večiti derbi’ i takođe prokomentarisao da ne ume da objasni oscilacije u svojoj igri.

„Jako težak poraz, ne postoji bolniji u našoj ligi i za nas i za njih. Idemo dalje, imamo bod prednosti, prvi smo i dalje, dočekujemo Donji Srem u subotu i moramo da ga pobedimo. Jako je teško podići ekipu i pripremiti se za naredne utakmice, ali smo svesni da smo profesionalci i ne možemo da se obaziremo na derbi“, rekao je Ninković i dodao:

“Mislim da smo previše obazrivo ušli u meč i mi i oni. Stegnuto smo ušli, nismo ispoštovali sve što je šef tražio od nas, bilo je dosta panike i nesigurnosti, a nisu oni ništa bili bolji od nas. Sitnica je prelomila utakmica a mi nismo uspeli da damo gol. Nezadovoljan sam igrom. Mislim da je bila prazna utakmica, nije bilo dobre igre i kao da se nije igralo meč, kao da se igralo pet minuta“, poručio je Ninković koji nije mogao da nađe objašnjenje za oscilacije u svojim partijama.

„Na početku sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona odigram dobro protiv Ludogoreca, a onda loše na startu prvenstva. Ne znam zbog čega, tako se poklopi, a dosta zavisi od samog početka, kako uđem u prvi duel, prvi pas.. Velike oscilacije i mene čude, ali ne mogu da kažem da se nisam trudio. Nemam pritisak, to mi je samo dodatni motiv da radim jače“, istakao je Ninković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter