0
Evrokupovi

Klop: Da sam kao klinac prvo gledao Barsu, izabrao bih da igram tenis

Objavljeno: 04.11.13 u 19:29

klop

U okviru četvrtog kola Lige šampiona u grupi F, snage će odmeriti Borusija Dortmund i Arsenal. To je kontraverznom treneru crno – žutih Jirgenu Klopu poslužilo kao idealna prilika da bez dlake na jeziku kaže koju o igri i treneru Arsenala.

“On je stvarno nešto posebno.Volim ga. On je Sir za mene. Sir Arsen Venger. Mislim da Venger voli posed lopte, nadigravanje, pasove. Arsenal je poput orkestra, ali to je tiha muzika, zar ne? Ja više volim hevi metal. Želim da je uvek glasno! Želim da se čuje: booooom“, našalio se Klop.

Iako je Arsenal bio tema broj jedan, trener ekipe iz Dortmunda nije propustio priliku da ‘potkači’ igru Barselone, koja mu je sve češže na ‘repertoaru’.

“Da je sadašnja Barselonina ekipa, sa svojom smirenom igrom i pobedama 5-0, 6-0, bila prva koju sam video kao četverogodišnjak, sigurno bih igrao tenis. Žao mi je, ali to nije za mene. Ja volim borbeni fudbal. Arsenal igra gotovo savršeno, ali ne osvaja ništa. A ko osvaja? Čelsi koji igra drugačije.Volim filozofiju Arsena Vengera, ali ja sam drugačiji tip“, zaključio je Klop.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter