0
Domaći fudbal

Jagodina dovodi igrače iz Barse B?!

Objavljeno: 04.11.13 u 18:47

FK-Jagodina06.05.2012

Predsednik Jagodine Goran Milanović otkrio je da su na poslednjoj utakmici sa Slobodom prisustvovali i glavni skaut Barselone Migel Urbano i direktor francuskog drugoligaša Lavala Žan Pjer Monro.

Prvi čovek Jagodinaca otkrio je zanimljive podatke o skautima koji konstantno prate dešavanja u tom klubu, i najavio moguću saradnju sa Barselonom B.

‘Već nekoliko godina smo u kontaktu sa jednim brojem španskih klubova, od kojih je Barselona svakako najatraktivnija. Naša saradnja u narednom periodu tek treba da se učvrsti, a verujem da ćemo uspeti da ispunimo visoke standarde koje ta saradnja podrazumeva.
Glavni skaut Urbano je bio naš gost, jer postoji interesovanje Katalonaca za nekoliko igrača prvog tima, kao i fudbalere mlađih selekcija.Jasno je da na celom srpskom tržištu trenutno nema interseantnih igrača za prvi tim Barselone, ali, kao pravi veliki klub oni prate svako tržište, pa i naše“, izjavio je Milanović i napomenuo da bi moglo da dođe do razmene igrača sa Barsom B.

“Imamo nekoliko interesantnih mladih igrača, a za uzvrat možemo dobiti na kaljenje nekog od fudbalera njihovog drugog tima.
Ujedno, postoji interesovanje još nekoliko klubova sa Pirinejskog poluostrva, jer nam je gost bio i direktor jedne značajne agencije iz Madrida koja se raspituje za Aleksandra Pešića, našeg napadača i člana mlade reprezentacije.
Osasuna, takođe, prati Pešića i El Monira, a francuski Laval traži rešenje na poziciji štopera, a naši defanzivci Tomić, Živanović, Ilić i Mihajlović igraju un odličnoj formi. Osim toga u fokusu je i Miloš Lepović, dok je Osasuna zainteresovana i za Milana Milinkovića, mladog desnog beka, koji pruža sve bolje partije“, izjavio je Milanović, a prenosi zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter