0
Evropske lige

Boško Janković evrogol majstor

Objavljeno: 04.11.13 u 13:39

jankovic

Srpski fudbaler Boško Janković postigao je evrogol u novoj pobedi Verone nad Kaljarijem od 2:1 u 11. kolu Serije A. Tim trijumfom ekipa iz grada ljubavi ostala je na petoj poziciji na tabeli i nastavila sa sjajnim partijama.

-Ništa se ne menja. I dalje igramo sjajan fudbal i to je možda u ovom trenutku najbitnije, da se ova serija što više produži. Poraz od Intera nas nije uzdrmao, što pokazuje i drugi uzastopni trijumf – rekao je Boško Janković, strelac drugog pogotka za Veronu u 58. minutu.

Srpski fudbaler je ponovio da je glavni fokus ekipe ostao isti, a to je da se osigura opstanak u eliti.

-Ne letimo. Želimo da razmišljamo uvek o prvoj sledećoj utakmici. Ima još mnogo da se igra i prva stvar u glavama nam je da budemo u sigurnoj zoni. Ali ne brinite, ako nam se ukaže prilika za nešto više, a to je plasman u Evropu, sigurno da je nećemo ispustiti – ističe srpski fudbaler.

Već je postala normalna stvar da od Jankovića na terenu gledamo nesvakidašnje poteze, koji su svojstveni isključivo Brazilcima. Tako je on prvu asistenciju ove sezone zabeležio na izvanredan način, a prvi gol u dresu Verone je posebna priča.

-Bila je izvanredna kombinacija. I opet da naglasim, akcija koja pokazuje naš timski duh. Sjajno sam odigrao dupli pas sa Romulom i pogodio dalji ugao. Pogodak mi mnogo znači, ali mnogo više trijumf koji smo izborili – zaključio je Janković.

Ekipa Verone u 12. kolu Serije A gostovaće ovog vikenda Đenovi, timu iz koga je Janković stigao prošlog leta.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter