in , ,

Venger tvrdi da je Ozil bolji od Zidana

venger

Oduševljen nakon subotnje pobede nad liverpulom što je njegov Arsenal odvojilo na čak pet bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce na vrhu tabele Premijer lige menadžer „topdžija“ Arsen Venger se osvrnuo i na najboljeg pojedinca u prvom delu sezone u svom timu – Mesuta Ozila.

„Ozil ima jedan poseban kvalitet, a to je da uvek donosi prave odluke na terenu. Dribla čak i malo bolje od Zidana, a za obojicu je svojstven sličan oblik tehničke jednostavnosti i skromnosti“ – objasnio je Venger.

Lako je moglo da se desi da Nemac prethodnog leta u umesto u London iz Madrida se preseli u Pariz pošto je i PSŽ bio zainteresovan za njegove usluge.

„Ja sam želeo da ga dovedem u arsenal i pre nego što je otišao u Real i tada je on birao između te dve opcije. Nazvao me je i saopštio mi je da prelazi u madridski klub, ali i da bi voleo da jednog dana igra za naš tim. Kada je letos i PSŽ pokazao interesovanje naša prednost je bila upravo u tom ranijem kontaktu. Sastali smo se u mojoj kući i odluka je pala nokon samo 24 sata nakon čega je usledio tehnički deo posla koji je lako završen“ – otkrio je francuski stručnjak.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Sindikat policije prozvao političare da štite huligane

Augzburg bolji od Majnca