0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sindikat policije prozvao političare da štite huligane

Objavljeno: 03.11.13 u 17:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Reagujući na incidente na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda-Partizan koja je u subotu tri puta prekidana zbog divljanja huligana, Policijski sindikat Srbije saopštio je da se izgredi ponavljaju i da raste opasnost da će biti i ljudskih žrtava.

„Da li treba da čekamo da neko pogine, da shvatimo kako s nasilnicima na sportskim terenima nema pregovora. Policija zna ko su huligani, ali izostaje odgovarajuća podrška države kako bi se sa njima izborila“ – piše u saopštenju Sindikata koje je objavila agencija Beta.

Kako je naveo Policijski sindikat Srbije, „nije nikakva tajna da navijačke grupe imaju zaštitu političara, zbog čega se osećaju sigurnim“.

Taj sindikat je pozvao policajce koji obezbeđuju sportske događaje da koriste ovlašćenja koja imaju po zakonu da bi se zaštitili od napada huligana, a od političara je zatražio da preduzmu mere i stanu na put nasilju.

Fudbalska utakmica Crvena zvezda-Partizan u 11. kolu Super lige Srbije prekinuta je u subotu tri puta u drugom poluvremenu zbog divljanja navijača na južnoj tribini.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter