0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan je bio slab, ali biće šampion tvrdi Đurić, Rašović i Nađ na izlaznim vratima

Objavljeno: 03.11.13 u 23:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić nije užiivo na stadionu Marakana posmatrao 145. „večiti derbi“ već je je utakmicu pratio putem televizijskog prenosa. Ovaj vrsni fudbalski radnik koji je crno-belima doneo šest uzastopnih šampionskih titula kazao je da u životu nije gledao gori meč.

„40 godina pratim fudbal i ovo je najlošiji derbi koji pamtim. Nikada nije bilo gore, mi smo bili baš slabi, a ni Zvezda nije bila mnogo bolja. Sve je to dokaz da se kod nas igra slab fudbal“ – kazao je Đurić u izjavi za Žurnal.

Ono što je predsednika kluba iz Humske ulice najviše frapiralo je da njegov tim za 90 minuta igre praktično nije nijednom ozbiljnije ugrozio gol protivnika.

„Jednostavno ne mogu da verujem da ovakav tim Partizana nije napravio nijednu šansu protiv onakve Crvene zvezde. Kada se desi nešto tako onda ne može ni da se pobedi“ – jasan je Đurić koji je na kraju ipak optimistički najavio da će Partizan i sedmi put uzastopno biti prvak Srbije.

Međutim, postavlja se pitanje da li će kroz cilj crno-bele provesti Vuk rašović za kojeg već kruže glasine da je bivši trener Partizana i da će u paketu sa njim bez funkcije ostati i sportski direktor Albert Nađ. U nedelji pred nama sve će biti daleko jasnije.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter