0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mladenović ne zna šta Volkovu nije jasno

Objavljeno: 03.11.13 u 18:19

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Filip Mladenović, levi bek Crvene zvezde je dan posle 145. 2večitog derbija“ otkrio da je čuo da ga je Vladimir Volkov tražio po Marakani posle utakmice, ali da mu i dalje nije jasno zbog čega.

„Znam da me je tražio, ali nemam pojma zbog čega. Uglavnom, ništa strašno se nije dogodilo i sve je to bilo u žaru borbe“ – rekao je Mladenović posle današnjeg treninga Zvezde, a njegove reči prenosi agencija Beta.

Volkov je posle utakmice rekao da ga je Mladenović „podmuklo udario u lice s leđa“, ali je kasnije demantovao da je hteo fizički da obračuna sa fudbalerom Zvezde.

„Udario podmuklo? Ne, ne, ne… Pokačili su se Nejc Pečnik i Saša Ilić i možda se dogodio kontakt u razdvajanju. Ali nije to bio podmukao udarac, niti sam ja imao nameru da ga udarim. Nemam razloga. Možda su novinari malo pojačali tu priču“ – rekao je on.

Prema informacijama koje su preneli mediji da je Volkov  navodno rekao da će “polomiti noge Mladenoviću”.

„Čuo sam i ja da neću imati kolena, ali vidiš – tu su“ – zaključio je Mladenović.

Nekadašnji fudbaler Borca iz Čačka je se na terenu Marakane našao tek od 83. minuta, kada je zamenio kapitena Nenada Milijaša.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter