0
AdmiralBet ABA Liga

Ćapin: Energijom protiv Zvezde

Objavljeno: 03.11.13 u 23:42

capin-buducnost

Derbi u Podgorici! U ponedeljak od 20.30 časova, u okršaju 6. kola regionalne ABA lige, podgorička Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu u dvorani „Morača”. Najkorisniji igrač regionalnog takmičenja protekle sezone, sada član Budućnosti, Aleksandar Ćapin uveren je da njegov tim, uz adekvatan pristup, može da savlada Beograđane.

„Očekujem vrlo tvrd i neizvestan meč. U dobroj smo formi i eventualna pobeda protiv Zvezde mnogo bi nam značila kako bismo nastavili kontinuitet uspeha na domaćem terenu, dok ćemo na gostovanjima iskoristiti svaku priliku za brejk koja nam se ukaže“ – objašnjava lider Podgoričana Aleksandar Ćapin.

Plejmejker Budućnosti ističe da će protiv Crvene zvezde svi u crnogorskom timu morati da pruže maksimum.

„Potrebno je da prikažemo sto odsto mogućnosti kako bismo savladali ekipu sa Malog Kalemegdana. Partija protiv Crvene zvezde, evroligaškog tima koji ima visoke ambicije, mora da bude na gornjoj granici naših mogućnosti, i individualno, i timski gledano. Pokušaćemo da iskoristimo energiju naših vernih navijača sa tribina“ – konstatuje Ćapin.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter