0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Jojić pred derbi: Da ginemo za svaki metar terena (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.13 u 15:49
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na pragu je novi 145. susret večitih rivala, nije lošte prisetiti se da je Miloš Jojić, pogotkom iz slobodnog udarca u samom finišu susreta doneo pobedu Partizanu na prethodnom susretu sa Crvenom Zvezdom.

Taj pogodak Milošu je najdraži u dosadašnjoj karijeri,a veruje da će predstojeći duel na Marakani biti izuzetno zanimljiv.

– Derbi dolazi u periodu kada ni mi ni komšije ne blistamo. U rezultatskoj smo krizi i mislim da će zbog toga i derbi biti zanimljiviji, a pošto je slobodan udarac jedan od mojih glavnih kvaliteta, ako se ukaže prilika sigurno da ću stati iza lopte i preuzeti odgovornost. Jedino što sigurno mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe i ginuti za svaki metar terena! – kratko je istakao Jojić.

Svestan da igraju protiv Crvene zvezde,koja i kad joj ne ide najbolje zaslužuje respekt,Miloš Jojić ima samo reči hvale za protivnika.

-Imaju par dobrih pojedinaca pre svega mislim na Milijaša i Ninkovića, ali nikako ne treba zaboraviti ni napadače, kojima treba malo prostora da stvore poziciju iz koje mogu da ugroze gol protivnika – završio je Jojić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter