0
Evropske lige

Sulejmani: Lepo mi je u Benfiki, odužiću se navijačima na poverenju

Objavljeno: 01.11.13 u 16:54

Sulejmani

Miralem Sulejmani je prethodnog leta bio jedan od sedmorice srpskih fudbalera koji su potpisali ugovor sa lisabonskom Benfikom što uz starosedeoca Nemanju Matića čini pravu malu koloniju naših reprezentativaca u portugalskom klubu.

Na početku sezone Benfiki baš i ne ide najbolje, ali navijači i dalje imaju strpljenja za novopridošle igrače od kojih u budućnosti očekuju mnogo.

„Ponosan sam na to što sam igrač Benfike, kluba koji je jedan od najvećih u svetu. Rukovodstvo i navijači mi pružaju veliku podršku i imaju poverenja u mene što mi dosta znači i daću sve od sebe da im se odužim. Ovde se osećam kao kod kuće pošto je zajedno samnom tu još nekoliko mojih zemljaka pa je sve lakše“ – objasnio je Sulejmani.

Uz Sulejmanija i Matića u prvom timu Benfike su još Lazar Marković, Ljubomir Fejsa i Filip Đuričić, dok Uroš Matić, Filip Marković i Stefan Mitrović igraju za drugi tim.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter