0
Američki fudbal

Sejfti odlučio meč Majamija i Sinsinatija

Objavljeno: 01.11.13 u 09:23

dalton-sejfti

Prva utakmica devetog vikenda NFL šampionata odlučena je sejfti poenom i to u produžetku. Majami Dolfinsi na svom terenu savladali su Sinsinati Bengalse sa 22:20 (0:0, 10:3, 7:7, 3:10, 2:0) čime su došli do četvrte pobede ujedno nanevši treći poraz u sezoni gostima.

Majami je ispustio šansu da u regularnih 60 minuta dođe do pobede, ali je to nadoknadio u sedmom minutu produžetka kada je Kameron Vejk u protivničkoj „end zoni“ uhvatio kvoterbeka Bengalsa Endija Daltona.

Organizator igre domaće ekipe Rajan Tenehil imao je 20 uspešnih dodavanja od ukupno 28 pokušaja za 208 jardi, ali bez ijednog pasa za poene, a što je još značajnije i bez presečene lopte i poentiranjem kada je utrčao u „end zonu“ protivnika. Na drugoj strani Endi Dalton je imao katastrofalan meč bez obzira na prebačenih 338 jardi (32/53) pošto su mu defanzivci Majamija presekli čak tri lopte.

NFL, 9. vikend

Nedelja, 3. novembar
Bafalo – Kanzas Siti
Dalas – Minesota
Sent Luis – Tenesi
Njujork Džets – Nju Orleans
Vašington – San Dijego
Karolina – Atlanta
Ouklend – Filadelfija
Sijetl – Tampa Bej
Klivlend – Baltimor
Nju Ingland – Pitsburg
Hjuston – Indijanapolis

Ponedeljak, 4. novembar
Grin Bej – Čikago

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter