in , ,

Sedorf zbog Alegrija napustio Milan

klarens-sedorf-milan

Dok u Milanu tvrdoglavo pružaju novu šansu treneru Masimilijanu Alegriju nekadašnji igrač „rosonera“ Klarens Sedorf u izjavi za jednu brazilsku televiziju otkrio je da je upravo maldi stručnjak bio razlog njegovog odlaska iz kluba.

„Razlog mog odlaska iz Milana je definitivno Alegri. Nismo imali dobar odnos. U tim me je stavljao samo na velikim utakmicama, na primer protiv Barselone ili Juventusa, a onda ne bih igrao na narednih četiri ili pet mečeva, a ja sam navikao da igram na svakom duelu. U mojim godinama morate redovno da igrate kako biste ostali u punoj fizičkoj spremi, a najbolji primeri su Pol Skols ili Rajan Gigs koji i dalje igraju redovno, ali meni Alegri nije dozvoljavao“ – otkrio je svoje probleme 37-godišnji Sedorf koji u poslednje dve sezone igra za brazilski Botafogo.

Iako je često spominjan kao mogući naslednik čoveka zbog kojeg je napustio Milan Sedorf je poručio da želi i dalje da igra fudbal iako je završio trenerski kurs i već sada može da počne da se bavi novim poslom.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ipak Mažić sudi „večiti derbi“

Mihajlović dobio konkurenciju za klupu Lacija