0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Oštre kazne UEFA za Ćosića i Pantića

Objavljeno: 01.11.13 u 13:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Aleksandar Pantić i Uroš Ćosić, fudbaleri Mlade reprezentacije Srbije, kažnjeni su sa po tri utakmice zabrane igranja na utakmicama tekućih kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2015. u Češkoj, odlučili su članovi UEFA Kontrolne i disciplinske komisije.

Sednicom ove UEFA komisije predsedavao je Tomas Partl iz Austrije, potpredsednici su bili Džim Hansen iz Danske i Šandor Berzi iz Mađarske, dok su kao članovi učestvovali Žoel Volf iz Luksemburga, Rudolf Repka iz Češke i Džejms Šou iz Severne Irske.

Pantić i Ćosić su isključeni na utakmici Grupe 9 kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, u kojoj su se 11. oktobra 2013. u Ahni sastale selekcije Kipra i Srbije. Njih dvojica su po jednu utakmicu kazne odradili neigranjem na susretu odigranom 15. oktobra protiv Severne Irske, tako da na njih selektor Radovan Ćurčić neće moći da računa na naredna dva meča koja će Srbija igrati u Gornjem Milanovcu protiv Belgije (15. novembar) i Italije (19. novembar).

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter